شرایط اخذ ویزای بلاروس برای خارجیان

اکثر خارجیان برای ورود به بلاروس نیازمند اخذ ویزا میباشند.

[singlepic id=65 w=320 h=240 float=]

البته خارجیانی هستند که از این قائده مستثنی میباشند که در زیر به انها اشاره میکنیم:

افرادی که دارای پاسپورت از کشورهای مشترک المنافع هستند.(به استثناء کشور ترکمنستان)

-شهروندان کوبایی (به شرطی که مدت اقامت انها در خاک بلاروس بیشتر از 30 روز نباشد)

-شهروندان صربستان و مونته نگرو(به شرطی که مدت اقامت انها در خاک بلاروس بیشتر از 30 روز نباشد)

-شهروندان مغولستان (به شرطی که مدت اقامت انها در خاک بلاروس بیشتر از 30 روز نباشد)

-شهروندان ونزوئلایی (به شرطی که مدت اقامت انها در خاک بلاروس بیشتر از 90 روز نباشد)

افرادی که دارای پاسپورت دیپلماتیک از کشورهای ذیل باشند،از قائده اخذ ویزا مستثنی خواهند بود :

(ارژانتین،برزیل ،چین ،ایران ،هند ،رومانی ،اسلواک ،ترکیه و ویتنام )

انواع ویزای بلاروس :

-ویزای بلند مدت

-ویزای کوتاه مدت

-ویزای ترانزیت

یکی ار رایج ترین نوع ویزا ،ویزای کوتاه مدت است که معمولا اعتبار ان 90 روز میباشد که معمولا این ویزا برای تجار و دانشجویان استفاده میشود که مدت ان بستگی به نوع درخواست دعوت نامه شخص دارد.

از چه طریقی میتوانیم ویزا بلاروس بگیریم ؟

بخش کنسولی بلاروس

دفاتر نمایندگی دیپلماتیک بلاروس

مرکز کنسولی وزارت امور خارجه در فرودگاه مینسک

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلاروس:

– فرم تکمیل شده ویزا

– 6 قطعه عکس پاسپورتی

– اصل دعوتنامه

– پاسپورت

  • اخذ ویزای بلاروس معمولا 5 تا 7 روز طول میکشد.

Join the Conversation

10 Comments

  1. سلام قصد فراگیری زبان روسی در بلاروس را دارم و در نهایت زندگی و فعالیت تجاری امیدوارم بتوانیم همکاری نمایم

    1. سلام وقت بخیر.
      شما میتونید در بلاروس زبان روسی رو بخونید.لطفا با موسسه تماس بگیرید تا اطلاعات رو در اختیارتون قرار بدم .
      02188427100 بیگدلی ،09375055846

  2. ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﻴﮕﺪﻟﻲ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ. ﻣﻦ ﻫﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ ﺩﺭ ﺑﻼﺭﻭﺱ ﭘﺰﺷﻜﻲ ﺑﺨﻮﻧﻢ? ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺎاﻣﻴﺪﻡ ﻛﺮﺩﻧﺪ,ﭼﻨﺪﺳﺎﻝ ﺯﺣﻤﺖ ﻛﺸﻴﺪﻡ ﺁﻳﻠﺘﺲ ﮔﺮﻓﺘﻢ اﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﻣﺎﻟﻲ ﻛﺎﻣﻼ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺗﺎﻣﻴﻦ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺣﺎﻻ ﻣﻴﮕﻦ ﺳن 30 ﺳﺎﻝ ﺩﻳﮕﻪ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺑﻬﺖ ﻭﻳﺰا ﻧﻤﻴﺪﻩ,ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﭘﺬﻳﺮﺵ ﻣﻴﺪﻩ ﻭﻳﺰاﺕ ﺭﻳﺠﻜﺖ ﻣﻴﺸﻪ,ﺑﻴﺎ ﺛﺒﺖ ﺷﺮﻛﺖ ﻛﻨﻴﺪ ﻳﺎ ﺁﭘﺎﺭﺗﻤﺎﻥ ﺑﺨﺮ اﻗﺎﻣﺖ ﺑﮕﻴﺮ ﺑﻌﺪ ﺭاﺣﺖ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ ﺑﺮﻱ ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ,ﺗﺎﺯﻩ اﻭﻧﻮﻗﺖ ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﻭاﺳﺖ ﺭاﻳﮕﺎﻥ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ و ﺑﻌﺪ ﻓﺎﺭﻍ اﻟﺘﺤﺼﻴﻠﻲ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ اﻭﻧﺠﺎ ﻃﺒﺎﺑﺖ ﻛﻨﻲ!!!! ﻭاﻗﻌﺎ ﻧﺎاﻣﻴﺪ ﺷﺪﻡ,ﺷﺮاﻳﻄ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﻣﻴﻨﻮﻳﺴﻢ ﻟﻂﻔﺎ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﻨﻮ.ﻣﺮﺳﻲ. ﻣﺘﻮﻟﺪ 1363, 1985 ﻣﻴﻼﺩﻱ, ﭘﻴﺶ ﺗﺠﺮﺑﻲ,ﻣﺪﺭﻙ ﺁﻳﻠﺘس ﺩاﺭﻡ,ﺭﻭﺳﻲ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺣﺪ اﻟﻔﺒﺎ و ﺩﻩ ﺳﺎﻋﺖ ﻛﻼﺱ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﺭﻓﺘﻢ,اﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﻣﺎﻟﻲ ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺎﻧﻜﻲ ﺣﺪﻭد 50 ﻫﺰاﺭ ﺩﻻﺭ,ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ ﺣﺴﺎﺏ ﺳﺮﻣﺎﻳﮕﺬاﺭﻱ ﺑﺎﺯ ﻛﻨﻢ ﺑﺎ اﻳﻦ ﭘﻮﻝ و ﺳﻮﺩ ﺑﺎﻧﻜﻲ ﺣﺪﻭﺩ ﺳﺎﻟﻲ ﺳﻲ و ﭼﻬﺎﺭ ﭘﻧج ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺑﻬﻢ ﻣﻴﺪﻩ ﻭاﺳﻪ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺗﺤﺼﻴﻠﻢ,ﺳﻨﺪ ﻣﻠﻜﻲ ﻫﻢ ﻣﻮﺟﻮﺩه,ﺑﺎ اﻳﻦ ﺷﺮاﻳﻄ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻭﻳﺰا ﻣﻴﺪﻩ ﻳﺎ ﺭﻳﺠﻜﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﭘﺮﻭﻧﺪﻣﻮ????

    1. با سلام
      شما برای تحصیل و اخذ پذیرش در بلاروس مشگلی ندارین .لطفا برای اطلاعات بیشتر با موسسه تماس بگیرید .
      02188427100 و 09375055846 بیگدلی

  3. سلام من افغانم و دیپلممو از ایران گرفتم میخوام برای بلاروس بورس بگیرم .میشه یه توصیح کامل بدین چیکار کنم؟؟؟

  4. سلام
    خیلی ممنون بابت سایت خوبتون
    فقط شرط معدل برای دندان رو بنده خوب متوجه نشدم
    ممنون می شم که به پرسشم پاسخ بدید.
    معدل کل مالک است یا کتبی ؟؟؟؟

    1. با سلام
      بله ،در سفارت المان امکان پذیر است .

      همه رویاهای ما میتوانند محقق شوند،اگر ما شجاعت دنبال کردن انها را داشته باشیم …

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *