اخذ ویزای توریستی بلاروس

 

1-پاسپورت +کپی صفحه اول پاسپورت

2- دو قطعه عکس پاسپورتی

3-در صورتی که شخص متاهل باشد،باید موارد زیر ذکر شود:

مشخصات همسر(اسم وسال تولد و محل تولد)+کپی پاس همسر

4- مشخصات فردی شخص (شغل، سمت ، ادرس محل کار،ادرس منزل، تلفن محل کار ،شماره منزل )

*هزینه هر شب هتل سه ستاره حداقل شبی $50 میباشد که بنا به درخواست مسافر با موسسه هماهنگ میشود.

*هزینه ویزا با توجه به مدت زمان ویزا متغیر است:

یک هفته :$ 200

دو هفته :$ 220

سه هفته :$ 250

چهار هفته :$ 270

*در صورتی که مسافر ویزای فوری بخواهد، $15 دلار به هزینه ویزا اضافه میشود.

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *